Fajták és adataik V-től Z-ig

Varieties from V to Z

Fajták / Varieties Fragmentumok / Fragments (bp) Primer Gyűjtés helye Place of sampling Módszer / Method Hivatkozás / Reference
             
Vékonyhéjú 185 185 Scu8 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vékonyhéjú 202 208 Scu10 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vékonyhéjú 250 250 VVMD21 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vékonyhéjú 264 276 VVMD36 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vékonyhéjú 161 165 VrZag64 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vékonyhéjú 246 262 VrZag79 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
             
Vörösdinka 185 185 Scu8 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vörösdinka 208 214 Scu10 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vörösdinka 244 250 VVMD21 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vörösdinka 254 264 VVMD36 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vörösdinka 139 145 VrZag64 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Vörösdinka 254 262 VrZag79 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
             
             
Zöld dinka 185 185 Scu8 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Zöld dinka 202 208 Scu10 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Zöld dinka 244 257 VVMD21 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Zöld dinka 264 264 VVMD36 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Zöld dinka 145 145 VrZag64 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.
Zöld dinka 254 254 VrZag79 FVM SZBKI, Pécs GE 8% Polyacrylamide Halász et al. (2005) Vitis 44, 173-180.